Urheiluveikkaus

Jos haluat kokea mitä oikea urheiluveikkaus on, niin ota suunta heti NordigBetille. Varsinkin ne pelaajat jotka ovat harrastaneet vedonlyöntiä vain kotimaisilla pelintarjoajilla, niin teille on varmasti suuri positiivinen yllätys luvassa siinä kuin rahakasta urheiluveikkaus voi olla. NordigBet tarjoaa todella suuret määrät erilaisia kohteita ympäri maailman ja huomattavasti parempia kertoimia kuin Veikkaus. Täällä pelaamalla voit oikeasti tienata tietämykselläsi.

Veikkauskohteiden valikoimakin on jotain aivan ylivertaista. Lajeista tietysti löytyvät perinteiset jalkapallot ja jääkiekot kaikista maailman merkittävistä liigoista, mutta mukaan mahtuu myös muun muassa formulat, golf, nyrkkeily, pokeri, ravit, vapaaottelu, lentopallo ja vaikka maastohiihto. Tälläkin hetkellä NordigBet tarjoaa lähes 6 000 kohdetta joista voit lyödä vetoa. Tälläiseen valikoimaan ei törmää aivan joka päivä. Normaalin vedonlyönnin lisäksi on tietysti saatavilla myös LiveScore-vetoja, joissa pääset pistämään rahaa peliin vaikka kesken ottelun.

Lukuisia vedonlyöntikohdetta Nordigbetillä Pelaa nyt

 

Viihdekohteet

Yksi merkittävä asia NordicBetin vedonlyönnissä on se, ettei sinun tarvitse olla kiinnostunut pätkääkään urheilusta voidaksesi osallistua. NordigBet tarjoaa nimittäin viihdekohteita, joissa tieto julkkiksista, politiikasta tai vaikka reality-TV:stä palkitaan. Osaatko sanoa kuka on Yhdysvaltain seuraava presidentti, kuka voittaa big brotherin tai vaikka kumpaa sukupuolta Tanskan tuleva kuningassuvun lapsi on tai kuinka paljon hän painaa syntyessään. Näistäkin asioista voit lyödä vetoa.

Veikkausbonukset

NordigBet ei tietenkään unohda vedonlyöjiä bonuksissa. Uudet pelaajat pääsevät osallisiksi talletusbonuksiin, joissa kasino tuplaa sinun alkupanoksesi. NordigBet on laittanut myös muita kampanjoita veikkaajille, kuten lyömällä vähintään neljä kahden euron suuruista kohdetta osallistut arvontaan jonka voittaja pääsee kaverinsa kanssa katsomaan NHL-ottelua.